خصوصیات کلیدی دیتا سنترها
برای یک مدیر مجازی و یا مدیر Storage آشنایی با استانداردها و خصوصیات یک دیتا سنتر اهمیت بسیاری دارد. وقتی صحبت درباره دیتا سنتر به میان می آید عموما کلماتی نظیر در دسترس بودن، امنیت، یکپارچگی داده و غیره را می شنویم. در اینجا من قصد دارم توضیحات بیشتری ارائه نمایم تا بتوانید دقیقا این موارد را درک نمایید.
- Manageability ( اداره پذیری ) : این پارامتر باید اولین باشد. یک دیتا سنتر باید ارائه کننده سادگی و دارای یکپارچگی مدیریتی در تمامی اجزا خود باشد. این امر تنها با بهره گیری از اتوماسیون و کاهش مداخله انسان در امور محقق می گردد.
- Availability : یک دیتا سنتر بایستی از در ددسترس بودن داده به هنگام نیاز اطمینان داشته باشد. این به چه معناست؟ خوب به عبارت ساده تر یعنی هیچ وقفه در سرویس دهی ( Downtime ) نباید وجود داشته باشد. عدم در دسترس بودن داده ها می تواند هزینه گزافی را در هر ساعت به کسب و کارها تحمیل نماید.
- Security : تمامی سیاستها، روشها و یکپارچگی در اجزای هسته و … همگی برای جلوگیری از دسترسی ناخواسته به داده ها می باشد.
- Scalability : خیلی ساده ! دیتا سنتر بسازیم که بتواند رشد کند. رشد کسب و کارها عموما نیاز به استقرار سروهای بیشتر، نرم افزارهای جدید، پایگاه های داده اضافی و غیره، دارد.
- Performance : در ابتدا شما باید سطوح خدمات خود را ایجاد نمایید. مدیریت عملکرد از عملکرد بهینه اجزای دیتا سنتر، با توجه به سطح خدمات اطمینان حاصل می نماید.
- Data integrity : اطمینان از ذخیره و نگهداری و بازیابی داده ها همانگونه که دریافت شده اند.
- Capacity : زمانی که نیار به افزایش ظرفیت است، دیتا سنتر باید بتواند بدون کوچکترین قطعی در Availability و هرگونه اختلالی، ظرفیت درخواست شده را فراهم آورد.
- Monitoring : یک فرآیند مداوم از جمع آوری داده از تعداد زیادی از اجزا و سرویسهای در حال اجرای درون یک دیتا سنتر، است. دلیل آن نیز واضح است! پیش بینی موارد غیر قابل پیش بینی!!!
- Reporting : عملکرد منابع، ظرفیت و مقدار استفاده شده از منابع بر حسب زمان جمع آوری می شود.
- Provisioning : فرآیندی جهت تامین سخت افزار، نرم افزار و دیگر منابع مورد نیاز راه اندازی یک دیتا سنتر است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید